Webdesign op maat


WEBSITE

Gebruiksvriendelijke CMS-websites zijn ons ding. Basic en to-the-point als het moet, responsive en gebruiksvriendelijk. Op maat ontworpen en opgebouwd met een optimale weergave op desktop, laptop, tablet en smartphone...

 

WEBTOEPASSINGEN

We verbeteren en optimaliseren websites en de globale online beleving met nieuwe en opwindende digitale toepassingen. Wij geloven in maatwerk van webontwerp en -toepassingen waarbij gebruiksgemak voorop staat.

Digitale toepassingen voor online databases, real time (leden)administratie, automatisatie van data, synchrone reservatiesystemen of inschrijfbeheer, cloud-based content management, webshops en noem maar op. Voor elke vraag is er een oplossing. Ally denkt mee, ontwerpt en programmeert.

 

E-mailmarketing

Met één klik je boodschap op elk toestel tot bij de wereld of een specifieke groep brengen? Het kan makkelijk. Wij zijn specialist in het opzetten van responsive & gebruiksvriendelijke newsletters. Ook met variabele info en rapportbeheer of data-analyse. Zo weet u perfect of de boodschap ook doel treft.

 

zoekmachine-optimalisatie (SEO) & online advertising

Ally neemt elke webpagina onder handen voor optimale zoekmachineresultaten. Zo weet Google je website altijd te vinden. Niet voldoende? We geven je online aanwezigheid een boost door Google-advertenties met AdWords of op maat gemaakte campagnes op Facebook en andere sociale media.

 

Hosting (en domeinnamen)

Een eigen hosting, een plek onder de zon. Of toch al zeker een plek op het wereldwijde web. Ally biedt stabiele virtuele ruimte voor uw data.

(We zijn ook .be registrar)

 

Mailing


Met één klik je boodschap op elk toestel tot bij de wereld of een specifieke groep brengen? Het kan makkelijk. Wij zijn specialist in het opzetten van persoonlijke, geautomatiseerde en aangepaste nieuwsbrieven en e-mailmarketing. Ook met variabele info en rapportbeheer of data-analyse. Zo weet u perfect of de boodschap ook doel treft.

Grafische vormgeving & print


Ally staat voor doelgerichte visuele communicatie. We bieden alle printoplossingen, van blanco pagina tot afgewerkt product. Of dat drukwerk nu klein, groot, dringend of latent is: elk project krijgt een boost als het tastbaar wordt.